VORES SERVICEMÅL

HVAD ER SERVICEMÅL?

På vores apoteker arbejder vi konstant på at øge kvaliteten af vores håndtering af lægemidler samt udbygge vores viden omkring deres anvendelse. Vi ønsker samtidig at betjene vores kunder på den hurtigst mulige og mest sikre måde. I den forbindelse fastsætter vi en række servicemål, som vores apoteker tilstræber at overholde.


VENTETID

Tiden fra kunden trækker et nummer til kunden bliver kaldt frem til en kasse skal 90% vente under 5 minutter og ALLE skal vente under 10 minutter.

FEJLUDLEVERINGER VED RECEPTEKSPEDITION

Kundernes sikkerhed er altafgørende for apoteket, og vi er forpligtet til at begrænse risiko for fejl mest muligt. Derfor bliver alle afvigelser registreret og analyseret.

Afvigelser ved receptordinationer er mindre end ??

LEVERINGSGRAD

Vi ønsker altid at have et varelager, der afspejler kundernes efterspørgsel.

Derfor bestræber vi os efter at have en høj leveringsgrad (Apotekets evne til straks at levere det ønskede lægemiddel) på minimum 98%

FAGLIG RÅDGIVNING

Når der afhentes medicin på apoteket, er det apotekets pligt at sikre, at kunden ved hvorfor og hvordan medicinen skal anvendes. Apoteket er med til af sikre dette gennem en dialog med kunden, hvor vi afklarer, om der er noget, kunden er i tvivl om, inden denne forlader apoteket. Faglig rådgivning omhandler receptmedicin, håndkøbsmedicin, naturlægemidler, stærke vitaminer og mineraler eller visse frihandelsvarer til eget brug. Ligeledes rådgiver vi om: Tjek på Inhalation, Medicinsk udstyr og Sundhedsydelser.

DOSISPAKKEDE LÆGEMIDLER

Alle kunder, der modtager dosis-dispenserede lægemidler, skal have en kopi af doseringskort og tilbydes kopi af indlægssedler samt foto af præparaterne. 

FORSENDELSES-KUNDER

  • Alle forsendelseskunder informeres om, at de kan kontakte apoteket, hvis de har spørgsmål til medicinen

  • Alle forsendelseskunder får oplysninger om substitution

VIL DU VIDE MERE?

Apotekerne udfører med defineret mellemrum målinger for at sikre, at vi lever op til de opstillede mål. Se målingerne under hvert enkelt apotek her på sitet.

Det er vigtigt for vores apoteker, at alle vores kunder føler sig velkomne på apoteket. Vi tager selvfølgelig imod enhver feedback.

Kontakt os her


Åbningstider


Valby Apotek

Mandag-Fredag 09:00 – 17:30

Lørdag 09:30 – 14:00

Søndag 10:00-16:00

Stenløse Apotek

Mandag-Fredag 09:00 – 17:30

Lørdag 09:30 – 14:00

Søndag Lukket

Ryparken Apotek

Mandag-Fredag 09:30 – 17:30

Lørdag 09:30 – 14:00

Søndag Lukket

Ølstykke Apotek

Mandag-Fredag 09:30 – 17:30

Lørdag 09:00 – 13:30

Søndag Lukket

Godkendt af lægemiddelstyrelsen


Copyright 2021 – Valby & Stenløse Apotek. Alle rettigheder tilhører Valby & Stenløse Apotek. Udviklet af Eggers-Lura IT Solutions